OVER MIJ

Ik ben Lida, 63 jaar en woonachtig in Purmerend.


Ik heb mijn hele leven in de zorg gewerkt. Waaronder in de gehandicaptenzorg, ouderenzorg, schoonheidsverzorging en de laatste jaren in de tandheelkunde.  In het verleden heb ik 13 jaar een eigen schoonheids- & pedicuresalon aan huis gerund. 

 

Omdat ik graag weer als zelfstandig pedicure wilde gaan werken heb ik mij gespecialiseerd als medisch pedicure. Omdat veel cliënten tegenwoordig moeilijk de deur uit komen heb ik besloten als ambulant medisch pedicure te gaan werken. 

Omdat ambulant werken fysiek best zwaar is en ik mijn werk graag nog een aantal jaren wil blijven uitvoeren heb ik besloten om ook een praktijk aan huis te starten. Deze gaat eind oktober open en vanaf dan blijf ik alleen voor cliënten die slecht ter been zijn ambulant werken.

 

Hygiëne, kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij mij hoog in het vaandel. Gebruikmakend van de laatste technieken, een pedicuremotor met spraytechniek en kwaliteitsproducten maken het geheel tot een professionele en ontspannen behandeling. Ik werk volgens de richtlijnen van de Code van het Voetverzorgingsbedrijf en ben aangesloten bij ProVoet, de brancheorganisatie voor de pedicure en bij ProCert, het Kwaliteitsregister voor Pedicures (KRP)

 

 

 

Volg Lida's Happy Feet op Social Media